Heb ik Slimme Radiatorknoppen voor al mijn radiatoren nodig?
Heb ik Slimme Radiatorknoppen voor al mijn radiatoren nodig?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij raden aan om Slimme Radiatorknoppen te installeren in alle kamers die je intelligent wilt aansturen. De ruimtes waar je de meeste tijd doorbrengt, zoals de woonkamer, keuken, eetkamer enz. zijn het meest geschikt om door Slimme Radiatorknoppen aangestuurd te worden. Zo bereik je het hoogste thuiscomfort en bespaar je het meest.

Wanneer je al een Slimme Thermostaat/Draadloze Temperatuursensor in je woning hebt geïnstalleerd, raden we aan om ook Slimme Radiatorknoppen in de kamer met de Slimme Thermostaat te installeren.

Alle radiatoren die je niet met Slimme Radiatorknoppen uitrust zullen handmatig moeten worden bediend. Als je je conventionele radiatorthermostaat open laat staan, worden deze warm zodra de verwarmingsketel aan staat.

We raden aan dat je je conventionele radiatorthermostaten op vorstbescherming modus laat staan en alleen hoger zet als de kamer in gebruik is.

Als je deze handelswijze wilt veranderen, adviseren we dat je al je radiatoren met Slimme Radiatorknoppen* van tado° uitrust om kamers individueel aan te kunnen sturen.

Wij willen u graag persoonlijk advies geven over hoe tado° je verwarmingssysteem aanstuurt en je er het meeste profijt uit kunt halen. Neem eenvoudig contact met ons op via de chat met je verwarmings-setup informatie.

Om contact op te nemen met ons Support team, tik op het gele chat icoontje in de hoek rechtsonder op je scherm.

*Let op: in een aantal gevallen, wanneer je verwarmingssysteem geen bypass heeft, kan het zijn dat je een veiligheidsklep moet installeren (differentiaal drukregelaar). Dit zorgt ervoor dat je verwarmingssysteem een constante pomp- en waterdruk behoudt. We raden aan dit door een erkende loodgieter te laten installeren, als dat nodig is.