Heb ik een Slimme Thermostaat nodig in een kamer waar al Slimme Radiatorknoppen zijn geïnstalleerd?

Wanneer de radiatoren zijn ingesloten of als je een grote kamer hebt, kan de temperatuurmeting van de Slimme Radiatorknop aanzienlijk hoger zijn dan de daadwerkelijke kamertemperatuur. Dit is omdat de Slimme Radiatorknop de temperatuur direct bij de radiator meet.

In zulke gevallen kun je tado° rekening laten houden met het verschil tussen de eigenlijke en de gemeten temperatuur. Dit temperatuurverschil wordt de offset genoemd en kan worden aangepast in de app.

Om een nauwkeurige meting te bereiken, kunt u een draadloze Slimme Thermostaat installeren in de kamer. Deze zal dienen als een draadloze temperatuursensor en laat je de doeltemperatuur aanpassen indien je de app niet bij de hand hebt.