De tado° app en services instellen
Hoe kan ik de tijdsblokken in mijn Slimme Kamer Schema aanpassen of verwijderen?
Hoe kan ik de tijdsblokken in mijn Slimme Kamer Schema aanpassen of verwijderen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de instellingen van een tijdsblok aan te passen, klik/tik je op het tijdsblok om de gedetailleerde instellingen te zien.

Wanneer je de tijdsblokken aanpast, moet je een begin- en eindtijd tussen 00.00 en 24.00 uur kiezen. Als de nieuwe tijdsperiode van het blok met het bestaande tijdsblok overlapt, zal de app automatisch het bestaande tijdsblok hierop aanpassen of verwijderen.

Op dit scherm kun je:

Kiezenof je de verwarming aan of uit wilt hebben

Als je de verwarming op "uit" zet, dan zet tado° het systeem naar vorstbeveiliging (5 °C). Als je de verwarming aan zet, kan je jouw voorkeurstemperatuur voor dit tijdsblok instellen door de temperatuur te selecteren en dan door te scrollen aanpast.

Je kunt het tijdsblok ook verwijderen door Tijdsblok verwijderen te selecteren onderaan het scherm van Tijdsblok bewerken.

Activeer/deactiveer Geolocatie voor het tijdsblok

Je kan dit doen door naar de Geavanceerde instellingen te gaan op het scherm. Geolocatie is standaard ingeschakeld voor elk tijdsblok.